Till en vän och lite annat

image

Åh! Vad jag saknat en vän. Sjukt mycket. Vi träffades en sväng. Hon har flyttat till ett hus. Lyxigt kök. Lyxigt mycket utrymme. Hon har pelare dessutom. Jag äääälskar pelare. Jag har också en förkärlek för valv.
Nu funderar jag bara å hur jag Ska integrera pelare i huset. Eller utanför. Träpelare. Fyrkantiga. Runda passar nog också men inte randiga.. som är så fint.
Det går om vi bygger en vinterträdgård.. om typ 15 år. När barnen är stora. Eller till verandan. Det har vi inte heller tid med just nu.

Lily somnade just. 21.07. Leah några minuter innan. Man måste slappna av så mycket att man inte orkar göra något vettigt. Kl 19.00 borstade vi tänderna. Sen sagade vi och sångade. (Nya fräscha flexibla verb.) Ty min hjärna känner inga gränser. Däremot är minneslagring ett mindre besvär.

Jag har läst lite om Mona Walters.
Tänkte läsa lite mer om henne. Hon verkar intressant. Just för att media censurerar och vinklar henne.
Det finns för mycket kunskap och för lite tid. Känns som att man måste börja välja bland godiset  (kunskapen)

Leah har börjat nynna sista dagarna. Roger la märke till det.
Hjulen på bussen. Så nu.. när jag ammar så nynnar hon alltid medan hon äter. Haha! Mina barn..

Leta länkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>