Opostat 18 inlägg

Det värsta är att jag inte ens vet om de är postade eller inte. Ibland sparas det kopior. Tror jag. WordPress uppdaterar ju lite väl onödigt ibland.

Med avlastning en hel vecka.
Förra veckan.. jisses, så mycket tid över.
Jag hann så fruktansvärt mycket. Jag hade Leah. Hon är för liten att lämna bort.

Nu när jag har barn att jämföra med.. herregud. Leah är helt annorlunda än Lily. Lily var så mycket mer intensiv. Jag fick aldrig.. det gick aldrig att göra något. Hon var som tre barn. Helt själv.
Aldrig någon ”rast”. Att ha ett sånt barn och få syskon var inte så stor skillnad. Lily sov ändå inte runt 1. Och Leah sover. Nya tag den här veckan.

Renovering sniglar..

4 thoughts on “Opostat 18 inlägg

 1. Vad härligt med avlastning. Har min dotter hemma oxå. Finner ingen anledning att hon ska till en dagmamma och titta på tv när hon kan vara hemma med mig..
  Vet du.. Vi åkte igenom er stad på semestern.. eller vi stanna och åt min förmodligen allra godaste pizza någonsin. Gazoline eller nått sånt hette stället. Vid nån rondell.. den skulle jag ge 1 Mille för den igen. Känner smaken (crawing)
  Tittade mycket och fundera .. hmm.. är det där hon bor. Nej för sunkigt där skulle hon aldrig bo :)) lite roligt var det.. så du var med tankarna på våran semester oxå

 2. Ja du.. nån pizza med fläskfilé och bea, färskatomater. Super tunna med krispiga kanter..
  Ja jag förstod att det var klass… rakt igenom; )

  1. Hahaha. Jag försöker. Jag har inte råd med helt skräddsytt.. men hade jag så. Det får mig faktiskt att känna mig lite billig att jag inte har råd med det. Hahaha.

   Du vet.. vi har samma smak på pizza. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>