”Hjälpmamma och redaktör för Amningsnytt 2000-2010: Den är 14 år gammal och ifrågasattes redan när den var ny. Sedan dess har halterna av DDT, PCB och dioxiner sjunkit stadigt i människors kroppar, som följd av att de två förstnämnda förbjöds redan på 70-talet och att förbränning som bildar dioxiner också har minskat. Vid ett stort seminarium om amning och miljögifter 2006, var både miljöforskareo ch amningsforskare överens om att nyttan med amning vida överstiger riskerna.”

http://www.miljomagasinet.se/artiklar/amn_14.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>