Nere och less

Trött. Skickade ut make och barn.
Vet inte om jag ska vila eller tokstäda. Jag har ringt kirurgen. De stängde fyra. Så får ringa imorgon igen.

Jag har oroväckande symptom.
Jag är lite oroad. Det är jag. Roger glömde en madrass ute. Den har möglat liksom en badrumsmatta så mattor har han köpt nya. Madrass får han fixa imorgon. Igår beställde vi leksaker till Leahs födelsedag. Hon slutar att vara spädbarn och fyller 1 år. Året har gått fort. Jag funderar på att hämta min gamla blogg hit. Jag har inte hållit mina löften till mig själv.
(Skrivaren behöver ses över och eller beställa en ny. Kort ska beställas liksom pass.) Pannrummet är färdigmålat. Behöver bara sätta upp hyllorna.
Sen är tvättstugan målet. Lily har växt ur sportisarna jag beställde nyss. Så måste köpa nya skor. Igen. Rekord. Storlek 27 i 3 månader.

Jag känner mig ledsen. Nere.
Tavlorna skulle behövas sättas upp. Men det är svårt för jag behöver vara pigg och inte ha barnen springandes på golvet. Måste lägga ner dom och mäta en massa. Fokus. Jag har diffust obehag i magen. Inte ont ont.

Barnens rum.. får satsa på julen igen tror jag.

Lister. Ja. Vi ligger lite back. Lister/sandlåda. Pannrum. Vad var det första veckan? Glömt.
Hungrig. På socker. Hela tiden. Hopplöst. Vill bara ha ostbågar och chips precis hela tiden. Försöker fokusera på sallad. Kyckling. Ska försöka göra bakad potatis med röror framöver. Kyckling och tonfisk osv.

Vila eller ta sprinterstädning?

image

(Bilden är inte nytagen.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>