6 thoughts on “Visa ord

 1. Då är jag här och kuddar igen…
  Förlossningen idag . ( v30i morgon )
  Värkar men tappen såg fin ut. . Hade den inte gjort det hade jag fått helikopter till uppsala? V30 trodde jag var ok med hemsjukhus. Har du koll på veckorna?
  Fråga och brickanyl gäller… hade du inte annat?
  Sorry men jag litar på dig

  1. Fråga på! Falun har neo från vecka 26. När har Gävle neo från? Vad är komplikationen?! Orolig här ju. Brickanyl fungerar inte! Evidensbaserat. Byt till Adalat! Be dom kolla det mot Uppsala. De bekräftar det. Du får troligen huvudvärk av dom. Och de kan maskera värkar. Uppdatera mig här eller mail! Du har mitt fulla stöd!

 2. 2+ på vita så förmodligen uvi. Han vill odla innan svar. Nu kom jag på skulle fråga om crp .. åå blir så förvirrad när det händer.
  Adalat var det jag sökte, tack.
  Ja du ÄR bättre pålästa än dom där känns det som.
  Ligger bara ner nu och tar det lungt..
  Hmm.. det är då man får tid att tänka. -skulle måla taket i vardagsrummet,bytt ut listerna och tapetsera om…

  1. Inte måla mer än ett rum. Det är fortfarande gifter i. God ventilation. Selexid hjälpe mig. Han vill odla för att kolla/bestämma bakterier. Ju. Oftast när man är gravid och har problematik är det ecoli. Varvid Selexid har varit bäst. Furadentin fungerar inte på mig. Märkligt nog hade jag samma bakterie efter snittet. Inne i magen. 3 veckor penicillin och odlingar. De kliade sig i huvudet. Jag bad då om Selexid. De hade ju redan provat 3 veckor. Fick det och crp var nere på 2 dagar. Däremot säger jag inte att du ska ha det. Fråga var odlingen visade bara. Ibland visar de ju inget. Ah. Det är jag. Jag kan mer om behålla barn än dom. Men dom lärde mig. Inte en. Flera. 42 stycken. :D Jag har lärt mig av 42 olika läkare. :D

   Crp. Var vill du fråga om det? Fråga!

 3. Men om jag ber dom ta ett crp så.måste det vara högre än 5 eller hur?
  Men om.det bara är tyo15 kommer dom.säga att det är bra.. men det kan väl sticka iväg…

  1. Förut var gränsvärdet 8. Nu är gränsvärdet 5. Det blir ett felvärde när man är gravid upp till 21-25. Men då har vi tagit om. Äggvita är 2+ så är det ju något. Det är inte crp. Det tar man från muggen. Där har du ju något på gång. Jag förlorade direkt in jag fick det. Men man ska ha en vecka på sig normalt. Min bm som jobbat i 20 år sa att det ska vara ok att ha uvi ett bra tag innan det kör igång.. men på mig startade det i princip innan jag kände något..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>