Heta kalorier på hög nivå och tappade byxorna runt älven

Det här med kalorier. Det är som med betygen i skolan fast där ändrar man från 1-5 till a och b och godkänt och väl godkänt och sånt.

När det gäller kalorier så är måttenheten för låg. Kaka 7 kalorier. Nä. En Ballerina har 70 kalorier!
Och när man ammar så bränner man hela 500 kalorier extra! Låter ju skitbra men efter att fått reda på att man bara kan äta fyra Ballerinakakor som kompensation så blir man ju rätt deppig. När jag ammar så är jag minst 4000 kalorier mer hungrig. Kompensationen man får genom mjölktillverkningen är på tok för liten.
Man måste gå 30 min för att bränna 135 kalorier. Det är väldigt mycket röra på rumpen för så lite, knappt värt det förutom att det ju är det enda som hjälper. Men enligt min hälsoexpert så är maten kod. Mat är koden vi använder för att programmera våra celler. Alltså kliniskt. Men vi njuter och älskar mat och då är det lätt att gå snabbt upp i vikt.

(Nu vet jag att det ska vara kilokalorier men det sabbar mitt tänk lite å vi skiter i det.)

Nu har jag spelat spel. Med låtsaspengar. Coins. Det är tufft på level 1. Och så mycket lättare på level 87.
För på level 87 har man ett mer färdigt koncept. Man har byggt upp ett företag, sparat och investerat,
man har fått till det rätt bra, en fet inkomst utan att behöva planera och anstränga sig så mycket.
Det krävs mer jobb i början. Sen måste man välja smart, göra smarta val helt enkelt. Att vara smal är som att redan ha ett företag på level 87. Att vara överviktig är att vara på level 1.
It sucks. Vidare så när man räknar inköp på 5 tröjor som kostar 199 kr. Det känns så tråkigt.
Men när man på level 87 köper 980 tröjor för 20 000 styck och säljer för 95% så känns det märkvärdigt bra.
Man kan liksom sitta och njuta av förtjänsten och serotoninet (belöningshormon) skjuter i höjden, från soffan där ändalykten är parkerad.

Varje gång man står på trampen (crosstrainern-använder helst inte det ordet eftersom det påminner om croissant vilket gör mig hungrig, trampen är ett mycket bättre namn. Man trampar. Crosstrainer låter mer som nåt riktigt smarrigt med korsade transfetter. Nästan som wienerbröd. Snirkligt liksom.

Iallafall så tycker jag att vi räknar om. En ballerina innehåller nu istället 1 kalori.
Och 20 min på crosstrainern ger 20000 kalorier. Vilken skillnad! Vad fort man blir smal.
Så tycker jag att vi gör!
Vi använder dels placebo för att få det att fungera. Vi använder dels serotoninet för att må bättre och vips! Rasar i vikt.

Skämt åsido med en massa kalorier i. Som bränns bara för att jag tänker på det.
Sen när man tränat så bränner man ju hela natten med. Och andas man bra så man syresätter så bränner man ännu mer.

Mina bästa vikttips:
Föreställ sig att man bränner det tredubbla. Gör man det med riktig inlevelseförmåga så bränner man extra mycket.
Ät på assiett.
Ät bort hungern, ät sig inte mätt. Gå aldrig hungrig.
Sluta med gluten. Det gör en fet. Socker gör en fet.
Fett får en att bränna och gå ner mer i vikt om socker/kolhydratermängden är mindre i relation.
Ägg, kaffe och vatten är bra. De boostar.
Att göra mindfulness hjälper kroppen att bränna mer för man blir mer avslappnad än vanligt. Jättekonstigt men så är det. Att vara glad bränner mer också.

Jag belönade mig med en chokladmuffins förr efter varje 180 minuters promenad. Promenaden var inte powerwalk utan mer lugn och trevlig och njöt av sol och värme och den vackra naturen. Njuta av träningen är viktigt för ett bra resultat, tror jag.
Intaget av chokladmuffins.. det gjorde att kroppen kunde bränna för den lärde sig att bränna med vetskap om att jag fyllde på med nåt onyttigt skit. Vips så tappade jag brallorna när jag gick runt älven. De bara gled av. Måste sett skitlöjligt ut när jag gick hem och höll i byxorna för att de inte skulle åka av.

Bearneisesås ger stora bröst ;) det sätter sig direkt på bröstvävnaden. Fråga mig inte hur eller varför. Det bara är så.

Dont ask, just try.

Nu har jag barn så nu hetsäter jag när Lily är i vardagsrummet med sin välling. Jag tränar och gör armhävningar eller vickar på rumpan en gång i timman. Jag står på crossen/trampen så fort jag får en minut över.

Jag är överviktig eftersom jag varit gravid och sängliggande och sittande och ammande. Jag har utmattningssyndrom och två vettvillingar som kräver 100% tillsyn och just nu är jag glad att vi är två på de här osäkra variablerna.
Ingen egentid eller avlastning för gym eller träning eller knappt ens promenader. Det går helt enkelt inte att promenera med min 3åring. Hon stannar och ska i och ur vagnen, kissa lite, tjata lite och sen vill hon till lekparken. De sover ju inte direkt heller. Min sköldkörtel strular och är inte till min fördel. Men.. kanske kan jag vända på det. Tricks and tips!
Jag får leta strategier. Återkommer.

Till dess, mycket bearnaise ;D hehe

funny-weight-loss-cartoon-w630

2 thoughts on “Heta kalorier på hög nivå och tappade byxorna runt älven

  1. Jag gick inte ner i vikt under amningen som alla sa att man skulle. .. jag blev sjukligt hungrig och åt som en elitidrottare! Tack och lov att jag ammade av andra skäl ☺

    1. Hahaha. Du var undantaget som bekräftar regeln. Vet att vissa tycker det är skönt och andra får hormonellt obehag. Så inte förvånad. Du kompenserade nog med mat för att behålla din vikt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>