5 thoughts on “Eka som sandlåda

 1. Hej! Följt dig sedan strax innan Lily och tycker att du är inspirerande på många vis. Ville höra lite kring vad du har för mål och drömmar med framtiden? Du skriver mycket om nuet men lite om det förflutna och framtiden. Hur gick det med provet förresten? /Tove

  1. Hej! Vad roligt! Tack! Mål och drömmar ligger just nu rätt långt fram. Försöker ta en dag i taget. Mindfulness är bra om man är slutkörd efter 7 års-försöka få barn och foka på barn. Mina är ett fulltidsjobb och jag har i nuläget aldrig rast eller egentid. Jag har sova. De sover när jag sover. Är vakna när jag är vakna. Har förstått att andras barn sover mer än mina. Typ kl 19 och sånt. Mina somnar runt 23-01 och då är jag fullständigt slut. Jag har väldigt sällsynt tid att fundera på något annat då jag fokar på mina barn i princip varje sekund. Men eftersom Roger tagit dom några dagar mest nu så har jag faktiskt funderat. Det ena är att plugga till jurist /advokat för det är så brutalt mycket orättvisor i världen. Det andra är att plugga färdigt till psykolog. Det tredje är att plugga till båda samtidigt. Sen skriver jag ju en bok med. Men det går sakta framåt och det kan gå veckor innan jag får tid över.
   Jag har skrivit om det förflutna rätt mycket på min gamla blogg. Iof är väldigt mycket dolt eftersom jag skriver på boken då och då och därför tagit bort mycket.
   Provet. Ja. Det var ju 2. Så väntar och ser. Ska ringa efter en tid imorgon. Skulle gjort i måndags redan. Till gyn. Det hela är mycket märkligt. Faktiskt. Vad vill du veta om mitt förflutna? :)
   / kul att du frågade <3

 2. Hej igen och tack för svar! Inget särskilt jag vill veta om ditt förflutna så… Bara noterat att det är nästan bara ”nu”, vilket inte är något dåligt i sig, bara undrade om du reflekterat över det.

  Du verkar ha en toppenfamilj trots era motgångar, jag läser noga det du skriver om amning och anknytning framförallt då vi ganska nyss fått en liten grabb :)

  1. Njae. Jag har så minimalt med energi och tankeversamhet hehe just nu så nä. Försöker hålla bloggen igång nu mest bara. Sen tror jag också att jag själv inte försöker se tillbaka. Det enda jag ser är det mest svåra och det är så mycket olika jobbiga att det är för mycket att hantera.
   Ja. Maken är fantastisk. Mina barn.. är nog som barn är mest förutom att de sover mindre och är nog mer intensiva och envisa. Efter maken såklart ;)

   Stort stort grattis till din son! Åh! Vad roligt att du gör det. Då har jag några ”nya” fika länkar på g. Bara jag får lite tid över.
   Roligt att du frågade.
   Vill du veta mer läs boken växa inte lyda. Den är så fin. Han är barnläkare med 9 barn själv. Annars kommer det snart ett jätteintressant inlägg.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>