Jag.
Maken börjar jobba imorgon.
Känns tufft. Måste försöka stötta upp Stora L mera. Hon har ”varit pappas” sen hennes pappa blev ledig. Han har tagit henne. Nattat henne. De har gjort saker tillsammans. Hon komme sakna honom och gråta efter honom typ hela dagen. Hon är rätt ledsen idag med.

Lilla L har fått ont i magen av julmaten och nu är det bättre igen.
Jag har lyckats bli admin för minst tre grupper på facebook. En har jag varit med längre som admin. Det är kravlöst så ingen energi går dit. Jag har får vila.

Jag vill mina barn det bästa så jag läser på när jag hinner/de sover. Det finns så mycket man kan göra men det bästa jag kan ge dom är också tid. Så om jag skriver mindre i perioder kan det bli så. Däremot kommer mina anteckningar fortfarande hamna här. I nuläget hinner jag inte foto så mycket och när R börjar jobba.. jag försöker planera lite bättre. Så om saker är lite skakigt eller oformulerat så får det vara så. Jag skriver fel oftare och vet om det. Ändrar stavfel osv om jag hinner. Jag vill lämna sorgen bakom mig nu. Men antagligen så är jag mitt i den. Därför är jag så trött. Vi har bytt till Hollistics d-vitamin. Även jag och R tar nu.
10 000- 20 000 IE på varje sida av kroppen varje dag kan vi människor ta upp utomhus. Det är så viktigt att vara ute. Jag är jättedålig på det. Jag ammar Lilla L var 20: minut. Det blir så stressigt. Annars skriker hon. Det blir så kallt om vi är ute. Får liksom inte upp värmen mellan heller. Korta stunder blir det dock. Hoppas våren kommer snabbt.
Med Stora L var det lätt. Var 140 minut.
Som en klocka.

Vi ska försöka med LCHF igen och jag ska försöka gå ner i vikt. Båda vi kommer gå på akupunktur under våren om vår tcm akupunktör tillåter.
Stora L ledsen got2go.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>