Med sin familj.
Vilken dag. Igår.
Jag ammade Lilla L innan vi gick ut till bilen. Hon avskyr att åka bil. Jag ammade henne i bilen med innan vi åkte. Så åkte vi. Det blev kaos.

Lilla L blev ledsen inne på Åhléns. Maken hade glömt alla hennes leksaker stora L behövde ny blöja så han fick med henne och bytte. Hon vill gärna tutta på något. Så in på Åhléns och runt. Tog en och köpte lite annat. Väl i kassan, ska en tant ner i vagnen. Jag ber henne att backa, jag inte vill att Lilla L ska bli sjuk..rsvirus och kikhosta går ju. Man kan ju bära på saker utan att vara sjuk själv. Då säger hennes väninna:
-Vad gör du ute då?

Allt efter det går man ju i försvar och jag var inte förberedd.

Jag avskyr otrevliga människor. Jag var inte alls beredd. Vad ska de ner i min barnvagn att göra? De borde veta bättre än att smitta små barn.
Betalar och går. SURA. Nytt ord för SU ra käRingAr.

Stora L fick en ballong någonstans. Hon vill gärna tugga på pinnen och springa samtidigt. Tar från henne ballongen. Hon blir jätteledsen och gråtskriker då fort hon inte får som hon vill. Ber jag henne att lugna ner sig skriker hon tio gånger högre. Lilla L blir rädd och ledsen och började skrika.

Det blev ingen ny garderob till min man. Han ville gå därifrån. Han hittade inget han ville ha.
Inte heller fanns disken jag skulle ha till datorn. Allt var slut efter jul.  Så beställer den på nätet imorgon.

Jag har köpt en liten present som jag ska ge någon jag inte känner. Jag har sett henne på nätet bara. Jag känner att jag behöver skicka den till henne. Det är viktigt.

Vilket fall så blev jag så slut på Kupolen att jag var helt gråtfärdig till slut. Sprang naturligtvis på SURA igen. Lilla L  hade just börjat gråta-igen. Ammningarummet var upptaget. Öppna dörren, knackar på.
n man. Mikrat mat. Vi är tre som tränger sig in. Fram med brösten. Bara Lilla L vrålade.
Jag säger till Stora L minst tre gånger.
Känns som att när vi vara mer nära så gjorde hon som jag bad. Tydligen ska barn inte alls göra som säger. Men när hon och jag satt ihop gjorde hon nästan alltid det. Nu när anknytningen är påverkad så är det svårare. Börjar fundera på meningen med det. När man är nära och har en trygg och fin anknytning med samsova och långtidsamma.. inget problem med att ta det lugnt. Nu när jag inte ammar henne och hon sover bredvid R. Lite är viljestark, vill bestämma själv, alltid gjort. Men lyssnar inte alltid nu.  Sitter inte som alls när vi ska äta. Springer runt. Äter dåligt ofta och vill ha välling. Vi ger lite. Gör ingen grej av det.

Vilket fall. Jobbig dag.
Ge Stora L mer tid med mig.

Vi hann dock med en lugn fika. En timma senare åt vi där med. Det gick bra.

Hittade tre tröjor till Stora L och köpte pärlor på Panduro. Maxi. Köpte mängder med schampo och balsam. Duschtvål. Bodylotions och scrubs.

Jag tog Inderal när vi åkte. Hjälper inte. Svettades och hjärtklappning. Undrar om kanske kolla sköldkörteln igen. Drygt. Borde ringa om ontet i magen med. Tappat en tredjedel av mitt hår. Det bränner i hårbotten.

Igår var en dålig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>