2 thoughts on “Sockerhjärna

 1. Hur gör ni med alla annan mat o dryck då? Det är socker i så mkt idag, nästan allt om man inte väljer väldigt medvetet. Antagligen även i själva risifruttigröten. Nästan allt bröd, pålägg, juicer, flingor, ketchup etc etc. Och hur gör ni när ni äter ute? Får hon godis? Choklad? Hur äter och dricker ni vuxna? Frågebombar, men nyfiken :).

  1. Vi kör mycket lchf. Vi dricker vatten och mjölk ibland. Vi försöker undvika bröd men trillat dit i perioder. Dricker inte juice. Müsli ibland men oftast nötter i filen. Äter vi ute så köper vi ingen cola utan vatten. Hon får godis. Men hon tycker inte om. Hon spottar ut choklad. Hon är inte så förtjust i. Hon vill ha säger hon. Men när hon får är hon inte så intresserad. Men jag har två öppnade godishus kvar. Hon tog bara några. Hon får läsk utblandat med vatten när hon har hög feber. Vill få i henne vätska då. Pommac. Hon får välling 2 gånget om dagen ibland tre, 200. Helt idiotiskt. Det var svårt sluta amma för henne. Men det kommer inte Leah få..Hon får amma färdigt.
   Vi äter mycket lax. En del potatis. Smör. Inte margarin. Mycket ägg.
   Tror att frukt är dåligt. Grönsaker är bättre. Tror att socker är skit för kroppen.
   Äter sällan gröt. Idag åt vi kycklingfileér med ajvarsås och smörstekt sparris och aubergine och förlorade ärtor. När vi inte orkar laga mat blir det skräp.
   Kokar pasta. Steker bacon. Kokar ärtor.
   Blandar allt i stekpannan. Har i creme fresh och icas underbara Arribiata pesto.
   Använder inte ketchup. Typ. Till varmkorv bara. Älskar räkröror. En sås att ha på fisk är grädde, hasselnötter, brieost. På sommaren äter vi glass. Möjligen om hon är sjuk. Roger är totalberoende av godis. Inte jag. Jo, lite när jag ammar första året.
   Den här veckan blir det mycket kyckling och lax.
   Fråga på du :) ;) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>