Min älskling.
Han var till akupunktören igår. Hon är utbildad sjuksköterska också. Kollade hans blodtryck och puls. Till dalen hör st det togs EFTER att han legat STILL en timma innan.
Det var på 168/113. Det beror på historik. Vi har noll eller sll stress på. Inget mittemellan eller fin kurva. Och sen gravida med Leah har vi har den på. När hon kom. På. Och med två barn som älskar ljudet av sin egen röst i hög volym. Och vi, utan möjlighet att få varva ner. Någonsin.

Så det är inte konstigt. Fick tips på grapefrukt. Han äter lakrits varje vecka, berättade han för mig igår. Saltlakris är det bästa han vet. Jag vände mig till E dr och bollade lite. Det kändes oerhört skönt. Hon sa att det höjer. Han tyckte det var så jobbigt att han blev helt förstörd. Allt han måste sluta med. Salt. Godis. Chips. (Förstår inte hur han lyckas prångla i sig sådana mängder och han är den smala dessutom.) Stackars.
Han blev riktigt ledsen. Jätteledsen.
Stackars min.

Vi är ju trötta efter allt. Det är svårt utan avlastning. Det går. Om inte vi hade haft vår historik. Då hade vi haft normaltryck.
Allt hade varit underbart lätt då.
Inga marginaler. Vare sig på energi eller stress.
Som vanligt.
Var in på akuten med gallstensont eller var det var. Hade ju blodtryck på 138 el 128/110 trots 3-4 Inderal och smärtstillande Voltaren eller Diklo. Mitt blodtryck sjunker ju av dom.
Vell.
Mindfullnesd. Andad. Yoga. Försöka lägga in det på något vis.
Rutinen just nu är. Han kommer hem. Lagar mat. Äter 18.00. Borstar tänderna. Kissar barnen. Nattar dom. Det tar 3 timmar att få Lily att somna. Sen fixas diskbänken. Soporna. Plockar undan. Sen kraschar vi i säng. Ingen tv. Inget prat. En kväll pratade vi efter vi lagt oss men då började barnen röra på sig och vakna.. alltså vi hinner inte ens prata.
Vid middagen går det inte. Lily vägrar. Hon vill inte att vi ska prata med varandra. Vi är så kära att jag tror att hon känner sig utanför ibland.
Så när vi är också handlar och de somnar i bilen på väg hem.
Så sitter vi kvar i bilen och pratar.
Tar vi en timma på kvällen (om det går) kostar det oss dagen efter.

Roger ringde vårdcentralen. Han ska ta det själv där. 2 gånger på 2 veckor. Sen har han en tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>