Ja.
Det var lite tufft att vara sjuk.
Picknicken gick ok. Helt ok. Riktigt lyckad. Hade jag inte varit sjuk hade det varit perfekt. Grillad kyckling med potatissallad och ishavssallad. Pain riche. Tomater. Mousserande vitt äppelbubbel. (Alkofritt såklart från Ica.)

image

Kaffe med chokladmuffins på det.
Mitt i det kom dock någon skum knarkgubbe och började hallucinera. Så vi tog med fikat och matade ankorna istället.

image

Vi såg ankbebisar.

image

Efter det ville jag hem men jag hade inte skött presenten till Roger ordentligt.
Jag hade försökt men jag insåg att han behövde vara med. Så jag gav honom ett fett presentkort på Fröbergs. Vi åkte dit och handlade. Vi hittade vårat kök. Ballingslöv. Ovan. Det kostade 163 000.
Vårat är mer dubbelt så stort plus glasskåpet. Blir dyrt om vi vill ha ett nytt i annan färg..
Sen ville jag hem. Men Roger ville inte att dagen skulle ta slut. Han ville till Ikea och fika. Så.. vi åkte dit. Leah sov mest. Hon har lite hosta. Lily har snor. Jag.. ligger på soffan och fryser nu. Roger ska jobba imorgon. Hoppas min feber är borta då. Det var extremt skönt att få komma ut en stund. Speciellt för Lily som var eld och lågor över picknicken.
Hennes riktiga första. Om kan inte räknar de i trädgården från förra året.

På Ikea ville jag ha en barnstol. Den var slut! Velat ha i åratal. Som tur var!  Fanns en i fyndhörnan! Den var inte nyvit. Ska se om jag kan snygga till den. Halva priset och fick en extra helt ny, bordsbricka på köpet. Allt för under halva priset.

Dyngtrött men nöjd. Roger är glad i sina ket.
Jag är nöjd med att Roger är nöjd.
Lily sover. Leah är kinkig.
Det gick att ta sig ut genom att inte känna efter. Jag känner nästan aldrig efter. Man får saker gjorda. Men jisses vad slut man blir då. Speciellt om man inte känt efter sen 2007.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>