Virrlista.

Pool. Bokstäver. Magnettavla. Cykel. Ny gungställning. Ritgrunka. Hjärnröta.
Styltor. Hjärnsläpp.
Sistaminuten. Pussel. Böcker.
Torsdag. Pizza. Fredag. Pizza. Lördag. Thaimat. Jag pallar inte en pizza till. Så kör rester ikväll. Nomnom från igår.
Lily och R kör pizza. Köpte en extra från igår. Till Roger ifall han blev hungrig på hemvägen. Han ringde och åt nog en Max på vägen hem. Tänk om snabbmat kunde vara mer som husmanskost. Det är ju så mycket godare. Kan man bli mer less på pizza och burgare? Utemat överhuvudtaget. Så less.. och så fiser man. Magen sväller så man fastnar och blir srandens badboll 2015.

Jag har börjat tjuvträna i väntan på att be min läkare kolla mina knän. De smäller ibland och det känns som att det ligger snett i dom. Dom ömmar när jag går. Bränner.
Jag är överrörlig. Och eftersom kass varit sängliggande och stillasittande gravid så.. har jag inte längre stöd i knäna. De är helt enkelt sladdriga. Det gör ont när jag går upp i trappen och stelt ner. Oskönt.
Vågar inte ta i och träna när det gör så ont. Ljudet skrämmer både mig och Roger. Det pangade mitt i filmen och Gurgi hörde det också.

Just ja. Leah fick tag på sötsurasåsen idag. Roger dukade inte av den. Så Leah hällde den över mig.
Det är kladdigt. Superkladdigt. Som klister. Fick låna tröja som tur var. Det var också kallt och blött.
Väldigt kallt.
Vi diskuterade idioter. Fick låna boken ”Omgiven av idioter”. Ska läsa högt för Roger. Eller läsa ut i natt. Om jag inte somnar.
Prova skor. Äta middag. Söva barnen. Leta ket. Det är planen. Men vi får se hur det blir. Det blir sällan som vi tänkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>