image

Hon hade lyxen att få vara med på ett klädparty idag. För MILK COPENHAGEN. Danska barnkläder.
Jag hrm.. fick henne att beställa med fria händer.. lite till mig. Vi beställde Lilys fina vinteroverall där tack vare henne. Hon tipsar mig om mängder. Säger jag pip så googlar hon åt mig och fixar bild, pris och länk. Alla borde ha en sådan vän. Hon är oslagbar på att hitta. En ovärderlig vän. Fenomenal. Backa. Hon är min!

Så jag handlade med ombud kan man säga. Det bästa ombudet någonsin.
Så tack E!

2 thoughts on “Tack till en vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>