Planerat för helgen och veckan

Jag har massor med roligt att göra.

image

Vi köpte ramar. Till hennes klistermärken. Tog bladen med Nalle Puh skog. Klistrade på. Satte in.
3 gjorda. Vi har gjort Molnsand. Det var populärt. Hittade Törnrosorna i soffan en dag. Helgen? Vi hade snö. Som försvann. Som kommer igen nu.

image

image

Lilys sista kläder har nog kommit. Leah snurrar och har börjat resa sig mot saker. Sju månader gammal. Har för mig att Lily vart lite senare? Hon vill gärna stå och om man håller henne så börjar hon gå. Mot Pilly eller mot R.
Hon är galen i mat. Hon skriker när hon ser att vi ska äta. Jag mixar alltid det vi äter till henne. Lätt och tillsätter lite raps. Än så länge är det bara smakportioner.

Funderar på en nytt vitt köksbord. Det blir som lite mörkt i köket. Lite sugen på något billigt eftersom barnen gör megamycket märken.

Fortfarande har vi inte köpt bilstol eller dammsugare. Att det ska vara så svårt.
När de väl somnar orkar jag inte ens duscha. Stupar i säng. Eller så sitter jag som en zombie i soffan tills Roger säger klockan är mycket. Ibland lägger jag mig åtta. Haft huvudvärk i va 2 veckor nu. Så slutkörd.
Det är bajsblöjor och koordinerande med mat, kläder, tvätta, springa, kissa torka så jag hinner inget annat. Inget. Hur gör folk som pluggar? Jag hinner inte äta eller gå på toa. Lily drar fram i snabbare fart än jag hinner få undan.
Hon äter inget. Två veckor har hon varit trött och hängig. Vi har börjat mata henne igen. Hade hon fått som hon velat så hade hon levt på välling och majskrokar. När hon inte äter så går det inte att gå henne att lyssna. Hon sockerkraschar. Hon blir som jag om hon inte får mat. Det sliter på mig.
Idag har hon ätit bra. Det känns bra.
Jag är fullständigt slut då tänkte lägga mig vid åtta. Men det nu att klockan redan har smitit förbi mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>